Alto Mayo healing

 

Hvad er Alto Mayo healing

Alto Mayo healing er udviklet af Kirsten Brun som en Masterdiploma opgave, ved The College of Healing i England og været brugt siden 1996.
Metoden er blevet gennemtestet og er MBAM godkendt. MBAM står for: Member of British Alternativ Medicin. Det er en godkendelse af en uddannelse som man kun for, hvis man opfylder specifikke krav.
Alto Mayo-healingen tager udgangspunkt i helhed og arbejder i 5 niveauer som er:
Fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, erindringsmæssigt og sjæleligt.

 

Det er en dyb og grundig healing.

Alto Mayo-healing kan bruges i mange sammenhæng og af hjælper rigtig mange symptomer, fysisk som psykisk og giver større livsglæde og livskvalitet.
Metoden er en meget effektiv, dyb og grundig healings teknik, da den er meget målrettet og systematisk. Formålet er at optimere energien i dig. Healing kan modsat mange andre behandlingsformer, arbejde på mange niveauer, derfor kommer man langt dybere ind til selve sagens kerne.

 

Selve healingen

Under en behandling starter man med at “rydde op” på højre side med at smide energi blokeringer “ud”, herefter tilføres al en nødvendige healings energi via venstre side (hjerte siden)
Under healing kan der forkommer blide tryk og massage bevægelser på din krop.
En  Alto Mayo-healing tager ca. 45 min.
Du vil under modtagelse af healing, ligge på ryggen på en briks, fuldt på klædt. Der vil være dæmpet musik og en afslappet, hjertelig stemning.